Senatul își cumpără bilete de avion de peste 3 milioane de lei

Foto: Freepik/ ilustrativ
Foto: Freepik/ ilustrativ

Valoarea estimată a achiziţiei ar depăşi 3 milioane de lei. 

Senatul vrea să achiziţioneze servicii de transport aerian internaţional de pasageri cu o valoare totală estimată la aproximativ 3,3 milioane de lei.

Potrivit unui anunţ publicat pe e-licitatie.ro, Senatul doreşte să achiziţioneze servicii de transport aerian internaţional de persoane, prin încheierea unui acord cadru pe o perioadă de 24 de luni, informează Agerpres.

"Pe durata întregului acord-cadru de servicii de transport aerian internaţional de pasageri se estimează achiziţionarea unui număr minim de 60 bilete de avion şi maxim de 2.000 bilete de avion. Pentru un singur contract subsecvent/comandă dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru de servicii de transport aerian internaţional de pasageri se estimează achiziţionarea unui număr minim de 1 şi maxim 20 bilete de avion. Valoarea celui mai mare contract subsecvent care ar putea să fie atribuit se estimează la valoarea de 100.000 lei, fără TVA", se arată în anunţ.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor şi a cererilor de participare este 17 august. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel