Selecţionata Angliei va efectua anul viitor un "turneu istoric" în Japonia

Federaţia engleză de rugby (RFU) a anunţat că XV-le Trandafirului, care participă în prezent la Cupa Mondială 2019, va reveni anul viitor în Japonia, cu ocazia unui "turneu istoric", în cadrul căruia va înfrunta reprezentativa ţării gazdă în două meciuri-test, informează L'Equipe.

"Echipa condusă de Eddie Jones va disputa o serie de meciuri-test istorice împotriva Brave Blossoms (supranumele selecţionatei Japoniei - n.red.) în Ţara Soarelui Răsare. Este o imensă oportunitate să vedeţi Anglia cu proprii voştri ochi, în special pentru suporterii care nu au avut această şansă la Cupa Mondială. Un turneu istoric pentru XV-le Trandafirului, care nu trebuie ratat", a precizat RFU, citată de site-ul englandtravel.com.

Până în prezent, Anglia şi Japonia s-au înfruntat de două ori, ambele meciuri fiind câştigate de rugbyştii englezi. Primul duel a avut loc la Sydney, cu ocazia Cupei Mondiale din 1987 (scor 60-7), iar cel de-al doilea anul trecut, pe stadionul Twickhenam din Londra (35-15).

Selecţionata Angliei va înfrunta reprezentativa Noii Zeelande, campioana mondială en titre, sâmbătă la Yokohama, în prima semifinală a Cupei Mondiale de rugby 2019.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel