Scrimă: Maria Udrea, locul 8 în proba de spadă la Europenele de la Dusseldorf

Sportiva română Maria Udrea (CSA Steaua) a ocupat locul 8 în proba individuală de spadă, miercuri, la Campionatele Europene de scrimă de la Dusseldorf (Germania), după ce a fost învinsă în sferturile de finală de germanca Alexandra Ndolo, la o singură tuşă, cu 15-14.

În primul tur, Udrea a trecut de finlandeza Anna Salminen cu 15-13, în runda a doua a dispus de Katrina Smith Taylor (Marea Britanie), cu 15-9, iar în optimi a învins-o pe valoroasă spadasină italiană Rossella Fiamingo cu 15-11. Ana-Maria Popescu, campioană olimpică la Rio cu echipa, a fost învinsă în şaisprezecimi de Coraline Vitalis (Franţa), cu 14-13, şi s-a clasat pe 26, în timp ce Bianca Benea a pierdut în aceeaşi fază, la poloneza Ewa Trzebinska, scor 9-15, terminând pe poziţia a 30-a.

Greta Vereş s-a clasat pe locul 51. La sabie masculin, Florin Zalomir, care a revenit în activitate după ce o vreme a fost antrenorul lotului naţional, a ocupat locul 15, după ce a pierdut în optimi în faţa italianului Enrico Berre, cu 12-15. Iulian Teodosiu a ocupat locul 32, Alin Badea a terminat pe 33, iar Tiberiu Dolniceanu pe 39.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel