Scarlett Johansson, un nou single

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

Cunoscuta actriță colaborează cu Peter Yorn pentru cel de-al treilea album al său.

 

Actriţa Scarlett Johansson şi cantautorul Pete Yorn au colaborat la un nou single, care va fi urmat de un nou EP, anunţă Press Association, preluată de Agerpres. Intitulat Bad Dreams, single-ul este primul lansat după albumul Break Up, din 2009, care a primit discul de platină pentru vânzări în Franţa.
Single-ul va fi urmat de un EP cu cinci melodii intitulat Apart, la începutul lunii iunie. Acesta va conţine patru piese noi şi o reorchestrare a unei melodii apărute pe albumul din 2016 a lui Yorn, ArrangingTime.

[citeste si]

Despărțirea, temă comună

Artistul Peter Yorn a dezvăluit că noul album continuă să exploreze tema despărţirii. Dacă 'Break Up” se referea la o relaţie care se destramă, ”Apart” vorbeşte despre consecinţe. Este o mărturisire a paletei de emoţii intense care intervin după despărţire. Te obişnuieşti cu ideea că nu mai eşti cu cineva care a constituit o parte importantă din viaţa ta, a subliniat el.

Johansson a mai lansat în trecut două albume de studio şi patru sigle-uri. Albumul său Break Up a fost inspirat de duetul muzicianului francez Serge Gainsbourg cu actriţa Brigitte Bardot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel