Scandal în Parlament în ședința solemnă pentru Revoluţie

Mai mulţi revoluţionari, printre care şi preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dumitru Dincă, au protestat miercuri în timpul şedinţei solemne a Parlamentului pe motiv că nu au fost lăsaţi să ia cuvântul, ei fiind scoşi ulterior din sală.

Revoluţionarii, invitaţi ai lui Petre Roman, au ameninţat că se vor arunca de la balconul Camerei Deputaţilor, dacă nu sunt li se permite să se adreseze celor prezenţi de la tribuna plenului.

Revoluționarul Gheorghe Zainea  le-a reproșat parlamentarilor că au distrus țara și le-a cerut tuturor să demisioneze din Parlament. "Nenorociților! Ați distrus țara asta! Ați distrus Revoluția!", le-a spus Gheorghe Zainea, unul dintre revoluționarii care au stat pe baricade la Intercontinental în 1989.

Președintele de ședință, Marian Neacșu, a cerut staffului tehnic să-l scoată din sală pe revoluționarul recalcitrant. Acesta a continuat însă să profereze injurii la adresa parlamentarilor.

Zainea a continuat cu injuriile la adresa parlamentarilor, în ciuda faptului că Petre Roman, unul dintre revoluționari, a făcut apel de la tribună să înceteze cu acest scandal.

Aceştia au fost scoşi din sala de plen de către reprezentanţii Serviciului de Protecţie şi Pază.

Parlamentul s-a reunit, în sesiune solemnă, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la Revoluția din decembrie 1989. În jurul orei 11:00, spiritele s-au încins în sală din cauza unui revoluţionar care a ameninţat că se aruncă de la balcon.

Citește și: Klaus Iohannis: E mai mult decât o promisiune îndeplinită că sunt la Timişoara, la 25 de ani de la Revoluţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel