Salariile tuturor bugetarilor CRESC cu 10% de la 1 decembrie 2015

Membrii Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor au votat un amendament al PSD care prevede majorarea cu 10% a salariilor celor care lucrează la stat, asta în ciuda scandalului făcut de liberali

În plină criză politică, salariile tuturoro bugetarilor ar putea crește cu 10 la sută de la 1 decembrie, potrivit unui amendament depus de PSD și votat în Comisia de Munca din Camera Deputatilor. PSD a depus amendamentul la OUG care prevedea cresterea salariilor in sistemul medical.

Amendamentul a fost votat de reprezentanţii PSD-UNPR-ALDE si urmează sa intre la vot în plenul Camerei Deputatilor de miercuri.

[citeste si]

"PSD a venit peste noapte, pe genunchi, fara nicio fundamentare si in cel mai populist mod cu un amendament prin care de la 1 decembrie 2015 cresc toate salariile bugetarilor cu 10%, desi in actul normativ care era discutat se prevedea doar cresterea salariilor in sistemul medical si cel de asistenta sociala cu 25%, masura pe care PNL a si sprijinit-o de altfel. PNL s-a abtinut la votul pentru cresterea otova cu 10% a salariilor din sistemul bugetar pentru ca initiatorii nu au venit cu niciun argument care sa ne asigure ca aceasta crestere este sustenabila si nu doar o noua manevra de campanie electorala a PSD.

Am avut in vedere ca la acest moment tara are doar un guvern interimar, ca nu avem inca un proiect de buget pe 2016 trimis in Parlament, ca nu avem o lege a salarizarii unitare si niciun acord cu institutiile financiare internationale", a declarat deputatul Claudia Boghicevici (PNL), membru in Comisia de Munca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel