S-a speriat îngrozitor! Jorge, la urgențe cu soția și copilul!

Vara asta i-a adus proiecte frumoase lui George Papagheorghe, alias Jorje, prezentatorul emisiunii "Cool Summer Nights" de la Antena Stars. 

Pe lângă împlinirile profesionale, artistul a tras o mare sperietură când a ajuns noaptea trecută la spital, cu băiatul său, David. Copilul s-a simțit rău și după mai multe reprize în care a regurgitat, părinții săi au fugit cu el la spital.

"De pe la 1 noaptea, David a început să dea afară pană pe la 4 când am mers la urgențe. Am dat de o super doctoriță. Ne-a dat un tratament, care a funcționat, într-o jumătate de oră și-a revenit. Nu este vorba de insolație. Ieri a mâncat mămăliguță cu brânză și smântană și a făcut o indigestie urâtă. Acum e bine, e foarte mârâit și iritat că nu a dormit și este obosit. Acum suntem atenți să nu recidiveze", a  povestit Jorge la "Star Matinal de Weekend".

(oar_w460)

                       Sursă foto: OK! Magazine

Acum micuțul este bine, dar pare să le fi dat părinților săi planul peste cap. Jorge și soția sa urmau să petreacă în oraș cu ocazia aniversării de la nuntă.

Problemele cu David au venit la câteva zile după ce cântărețul se gândea cum o să facă față dorului pentru fiica lui din prima căsătorie, Karina, care urmează să se mute o perioadă la Miami, în America, alături de mama ei, Alina Laufer.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel