Ryan Lochte revine după 14 luni de suspendare

Ryan Lochte, sextuplul campion olimpic de nataţie, va disputa Campionatele SUA săptămâna viitoare după ce a ispăşit 14 luni de suspendare pentru dopaj, a anunţat, joi, Federaţia americană de specialitate, citată de AFP.

Suspendat până în iulie 2019 pentru că a violat regulile legate de dopaj (el a publicat o fotografie cu el cu perfuzii pe reţelele de socializare pe 24 mai 2018), Lochte, în vârstă de 34 de ani, va concura în şase probe pe durata Campionatelor Statelor Unite ce vor avea loc la Palo Alto, în California.

Originar din Canandaiga (statul New York), Lochte a fost suspendat şase luni (de către Comitetul olimpic american) pentru afacerea de falsă agresiune la Jocurile de la Rio de Janeiro, în 2016, care i-a adus porecla de "oribilul american".

Pe data de 14 august 2016, Ryan Lochte şi compatrioţii săi Gunnar Bentz, Jack Conger şi James Feigen, toţi medaliaţi cu aur la Rio de Janeiro, au pretins că au fost agresaţi de oameni deghizaţi în poliţişti în timp ce se întorceau în Satul olimpic după o petrecere.

Povestea a fost inventată, iar imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat cum înotătorii urinau pe zidurile unei clădiri şi smulgeau afişe, înainte de a intra în conflict cu un om de pază, iar şoferul lor de taxi a chemat poliţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel