EXCLUSIV  Rutte - Iohannis, întrevedere. România, criticată. Mesajul ascuns al vizitei

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Primul ministru Rutte al Olandei, cunoscut prieten al dictaturii europene, a limbajului de lemn, a minciunii pe post de adevăr și a criticilor ieftine pe post de sofisme scumpe, a fost si prin țara noastră.

Fiind doar Prim Ministru trebuia sa se întâlnească întâi cu Viorica Dăncila, dar cum ii stă in caracterul său  european germanic, s-a dus întâi la Iohannis. Klaus, președintele, care uzurpa politica externă a României fără să aibă mandat și se supăra că nu mai poate el numi procurorii care să aresteze la ordinul lui, s-a arătat  atât de mulțumit încât l-a încurajat pe olandez să critice Romania. Ca orice europenist de elită, care știe mai bine ce trebuie României decat românii înșiși, Iohannis a cerșit critici, ca apoi să le folosească în lupta politică  internă. Adică, pe româneste, înjură-mă căci trebuie să înjur și eu pe alții. Iar individul din Olanda nu s-a lăsat prea mult rugat, având în vedere ordinul pe unitate primit de la Merkel, care prin vocea unuia de la PPE amenința România cu neintrarea în Schengen, că deh, coruptă este țara.

Deci, în linia germană, încolonați ca prusacii, președintele german al României cere înjurături de la subalternul olandez al Germaniei împotriva României, ca să le folosească împotriva românilor. Că sunt socialiști, liberali, usriști sau mai știu eu ce adunătură de litere politice, românii trebuie înjurați toată  ziua. Subalternii Germaniei, în aceeași zi cu activarea articolului 7 împotriva Ungariei, înjurau România la București. Ca să își explice atitudinea, neamțul ne ținea o prelegere despre comunitate de valori a Europei. Din care, cu înjurăturile necesare bunei educații germanice, România trebuie să învețe și să stea drepți.

”Valorile Europei la ora actuală”

Valorile Europei la ora actuală sunt urmatoarele: căsătoria între persoane de același sex, promovarea homosexualității ca formă naturală de viață, cât mai mulți islamiști și cât mai multe moschee, închiderea bisericilor creștine, distrugerea oricărei valori culturale tradiționale, avortul, moartea asistată și la cerere, secularizarea totală a societăților creștine în paralel cu islamizarea accelerată a acestora, comunitarismul închis și crearea de zone închise în care nativii nu au ce căuta, schimbarea dietei europene, promovarea egalității în vedere distrugerii rezultatelor pe baza meritului și talentului, promovarea mediocrității sub falsa imagine a egalității de șanse, naționalism economic cu sens unic (numai eu Germania vând Europei, restul plătiți bunăstare germană) și, desigur, oricine este împotriva birocrației europene este de extremă dreaptă si trebuie interzis.

Aceste valori le promovează subalternii Germaniei și ai birocrației europene, nealese dar impuse, respectiv Iohannis si Rutte. Mai sunt câțiva alți subalterni europeni, aleși de popoarele lor, dar care fac politică antinațională. Dar cum aceștia doi au decis să înjure România la București scriem doar despre ei. Marota principală a celor doi germanici este simplă: România este coruptă deci nu merită să fie parte a spațiului european.

Că olandezul zburător are o ură politică la adresa României, acest fapt este cunoscut de foarte mult timp, Olanda fiind un adversar istoric al României. Numai și dacă ne amintim de minciunile olandeze din timpul dictaturii Ceaușescu, apoi falsurile împrăștiate în anii '90 (celebrul episod cu minerii care au răpit-o pe Doina Cornea, minciună spusă de ambasadorul Stork al Olandei în public, când ea tocmai era fizic în interiorul ambasadei sale de la București, la un ceai, mi s-a întâmplat mie, fiind martor ocular) și desigur încurajarea luptei anti-corupție și perpetuarea abuzurilor imense pe care aceasta le-a generat, sunt tot atâtea  argumente care ne spun că Olanda nu este credibilă în europenismul său de fațadă.

”Germania se folosește de Olanda”

De fapt Germania se folosește de Olanda și de subalternul său de la București pentru a bloca pe toate căile România.  Dar ca propriul tău președinte să ceară să fi înjurat, ca el să împlinească misiunea sa germană, trebuie să ne pună pe gânduri. Mai ales că intrarea noastră în Schengen nu este o necesitate politică. Tocmai, că astăzi, în fața acestui pericol mortal reprezentat de politicile migraționiste ilegale impuse de motorul franco-german, intrarea în Schengen ar însemna deschidere unui nou culoar de tranzit migraționist ilegal pe teritoriul României cu consecințe catastrofale pentru securitatea statului.

Neamțul, cum îl stim, nu va apără România, dar România, singură în fața forțelor devastatoare care încurajează dispariția națiunii și statului, trebuie să își găsească un președinte cu adevărat subaltern intereselor naționale românești. Căci cu lupta anti-corupție ne-am lamurit. A fost și este un proiect de distrugere a statului român.

Notă: Titlul și intertitlurile aparțin redacției, textul integral aparține autorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel