Rugby: Internaţionalul australian George Smith şi-a anunţat retragerea

Flankerul australian George Smith şi-a anunţat retragerea din rugby-ul profesionist, la vârsta de 38 ani, punând capăt unei carierei de două decenii, pe parcursul căreia a îmbrăcat de 111 ori tricoul selecţionatei Wallabies, informează Reuters, potrivit Agerpres.

 'A venit, până la urmă, ziua în care îmi anunţ în mod oficial retragerea din rugby-ul profesionist', a precizat Smith, desemnat de două ori cel mai bun jucător din ţara sa. 'Rugby-ul mi-a oferit totul. Visurile pe care le-am avut de a juca rugby profesionist sunt fericit să spun că mi le-am îndeplinit, că am trăit atâtea lucruri pe parcursul carierei mele', a adăugat el într-un comunicat.

George Smith şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Brumbies, echipă din Super Rugby cu sediul în Canberra, iar în ultimii ani ca profesionist a evoluat în Franţa, la Toulon, Stade Francais şi Lyon, dar şi în Anglia (Wasps) şi Japonia (Suntory Sungoliath). El a îmbrăcat ultima oară tricoul formaţiei engleze Bristol Bears, în acest sezon. Conform presei australiene, citată de AFP, Smith ar putea deveni antrenor al defensivei la fostul său club Sunatory din Japonia.

Aceeaşi franciză l-a concediat anul trecut, după ce fostul internaţional australian a fost arestat, fiind acuzat că a agresat un şofer de taxi, lucru pe care acesta l-a negat. După 18 zile de detenţie, el a fost eliberat, anchetatorii decizând să nu iniţieze urmărirea penală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel