Rugby. CM 2019: Meciurile Anglia - Franţa şi Noua Zeelandă - Italia, anulate din cauza taifunului Hagibis

Meciurile Anglia - Franţa şi Noua Zeelandă - Italia, care urmau să se dispute sâmbătă, la Yokohama şi Toyota, au fost anulate de către organizatorii Cupei Mondiale de rugby ediţia 2019, din cauza taifunului Hagibis care urmează să se abată la sfârşitul săptămânii asupra regiunii Tokyo, informează AFP. 

'Am decis să anulăm unele meciuri, bazându-te pe ultimele previziuni meteorologice, de care am luat cunoştinţă în această dimineaţă. Este regretabil, însă am luat decizia bună, deoarece siguranţa este prioritatea noastră numărul unu', a declarat Joi Alan Gilpin, directorul CM 2019.

În schimb, meciul Irlanda - Samoa, prevăzut sâmbătă la Fukuoka, în sudul Japoniei, a fost menţinut, la fel ca şi întâlnirea Australia - Georgia, programată vineri la Shizuoka. Aceasta este prima anulare a unor meciuri din istoria Cupei Mondiale de rugby, creată în 1987. Regulamentul competiţiei prevede că un meci anulat este considerat nul (0-0), fiecărei echipei urmând să i se acorde două puncte în clasament.

Taifunul Hagibis, anunţat drept unul dintre cele mai puternice din ultimele decenii în regiune, urmează să atingă în weekend o mare parte arhipelagului nipon, unde sunt programate mai multe meciuri din cadrul Cupei Mondiale de rugby, precum şi Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, pe circuitul de la Suzuka, situat la sud-vest de Tokyo. Organizatorii Marelui Premiu au indicat că 'se depun toate eforturile pentru a minimaliza perturbările programului Formulei 1', informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel