Rugby: CM 2019. Argentinianul Tomas Lavanini, suspendat patru meciuri

Internaţionalul argentinian Tomas Lavanini, eliminat pentru un placaj periculos în asupra englezului Owen Farrell, sâmbătă, a fost suspendat luni pentru patru meciuri de către Comisia de disciplină a Cupei Mondiale de rugby, informează AFP.

Lavanini a fost eliminat în minutul 18 al partidei pe care 'Pumele' au pierdut-o în faţa XV-lui Trandafirului (10-39), la Tokyo. El este al optulea jucător suspendat pentru placaj periculos de la startul Cupei Mondiale de rugby din Japonia. Ceilalţi şapte au fost sancţionaţi însă cu câte trei meciuri suspendare: australianul Reece Hodge, samoanii Rey Lee-Lo şi Motu Matu'u, americanul John Quill, uruguayanul Facundo Gattas, precum şi italienii Andrea Lovotti şi Nicola Quaglio.

Sancţiunea lui Lavanini este cea mai dură de până acum, din cauza antecedentelor jucătorului argentinian. Acesta va rata ultimul meci al naţionalei Argentinei la CM 2019, miercuri împotriva Statelor Unite, precum şi trei partide ale clubului său englez, Leicester. Rugbystul argentinian va putea juca din nou începând cu data de 1 noiembrie. Înaintea startului Cupei Mondiale, World Rugby a anunţat că va sancţiona dur placajele periculoase, în special cele realizate cu umărul sau cele care în care există un contact cu capul adversarului, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel