Rugby: Anglia vrea să-l menţină pe antrenorul Eddie Jones până în 2023

Federaţia engleză de rugby, prin vocea directorului său general Bill Sweeney, va începe de urgenţă tratativele pentru prelungirea contractului actualului selecţioner Eddie Jones până la Cupa Mondială din 2023 din Franţa, relatează AFP.

La Cupa Mondială din Japonia, Anglia a eliminat Noua Zeelandă şi a ajuns până în finală, unde a fost învinsă însă de Africa de Sud (12-32). Una din primele mele priorităţi la revenirea acasă va fi să ne aşezăm şi să discutăm. O vom face de urgenţă. Eddie este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dacă nu cel mai bun, în pofida rezultatului cu Africa de Sud şi a înfrângerii din finală, a declarat Sweeney.

Contractul antrenorului australian expiră în 2021, dar Sweeney este convins că selecţionerul de 59 ani, cel mai bine plătit din lume, cu un salariu anual de 860.000 euro, conform presei engleze, are de asemenea dorinţa de a continua: Este logic, nu credeţi asta? Pentru a merge la CM 2023 din Franţa avem nevoie de continuitate. El a făcut o treabă fantastică la această echipă. A descoperit jucători fantastici, care vor avea o carieră enormă la echipa Angliei.

El se înţelege bine cu echipa, este angajat în rugby-ul englez, deci are încă multe de oferit. Eddie Jones este însă dorit şi de Australia, pe care a condus-o între 2001 şi 2005, unde l-ar înlocui pe Michael Cheika, care a demisionat după eşecul din sferturi cu Anglia. De la venirea lui Eddie Jones, Anglia a câştigat de două ori Turneul celor Şase Naţiuni, inclusiv un Grand Slam, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel