Rugby: Meci disputat la 6.331 m altitudine, pe Everest

Un meci de rugby în scopuri caritabile, care a avut loc la 6.331 m altitudine, în apropierea taberei de bază de pe muntele Himalaya, aproape de vârful Everest, a intrat în Guiness Book.

Aceasta este întâlnirea disputată la cea mai mare altitudine de până acum, informează cotidianul sportiv L'Equipe. Pe un teren acoperit de zăpadă, o echipă condusă de fostul internaţional galez Shane Williams (42 ani, 87 selecţii) a terminat la egalitate cu formaţie al cărei căpitan a fost englezul Ollie Phillips (35 ani), fost component al naţionalei Trandafirului şi al formaţiei Stade Francais.

Shane Williams a declarat că meciul, care a avut loc săptămâna trecută, a fost 'incredibil de dur' din punct de vedere fizic, din cauza condiţiilor extreme în care s-a disputat.

'După ce am alergat, a fost nevoie de zece minute pentru a ne reveni', a spus galezul. Această iniţiativă, desfăşurat sub numele de 'Everest Rugby Challenge', a vizat strângerea de fonduri pentru copiii spitalizaţi şi defavorizaţi, fiind colectată cu această ocazie suma de 250.000 de lire sterline (286.000 euro).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel