Ronald Gavril, accidentat, a anulat meciul cu Vaughn Alexander

Pugilistul român Ronald Gavril s-a accidentat în timpul unui antrenament, fiind nevoit să anuleze lupta cu americanul Vaughn Alexander (33 de ani), la categoria supermijlocie, programată sâmbătă la Royal Farms Arena din Baltimore (Statele Unite).

"Vreau să vă informez că, din cauza unei accidentări neprevăzute, în ultima zi a stagiului meu de pregătire, sunt nevoit să renunţ la lupta de sâmbătă. Sunt foarte trist, pentru că m-am antrenat din greu în acest stagiu şi eram nerăbdător să urc în ring", a precizat Gavril într-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram.

Gavril, care a boxat de două ori pentru titlul mondial WBC, pierzând de fiecare dată în faţa americanului David Benavidez, nu a mai luptat din decembrie, când se impunea prin KO tehnic în faţa lui Antowyan Aikens.

Ronald The Thrill Gavril (33 ani) are 19 victorii la profesionişti (15 KO) şi 3 înfrângeri, în timp ce Vaughn Deandre Alexander (33 ani), alias The Animal, numără 14 victorii (9 KO) şi 3 eşecuri.

Main event-ul galei de la Baltimore este meciul dintre americanul Gervonta Davis şi panamezul Ricardo Nunez, pentru titlul WBA la categoria super-pană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel