Românii cu credite îl iau cu asalt pe Călin Popescu Tăriceanu, după apelul lui Daniel Zamfir

Deputatul PNL Daniel Zamfir i-a scris președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru a convoca o sesiune extraordinară a Senatului pentru reexaminarea în regim de urgență a legii dării în plată. Românii cu credite, cel puțin cei cu credite în franci elvețieni, i s-au alăturat și au trimis, fiecare, mail-uri către Călin Popescu Tăriceanu.

"Astazi (n.r. 6 ianuarie 2016) i-am cerut oficial președintelui Senatului, printr-o scrisoare depusă la cabinetul său, convocarea unei sesiuni extraordinare a Senatului în vederea reexaminării în regim de urgență a legii dării în plată. Spuneam că săptămâna trecută s-a sinucis un bărbat la Cluj, iar altul s-a mutat efectiv în pădure pentru că a rămas fără casă. Dacă în 2013 s-a putut convoca pe 27 decembrie sesiune extraordinară pentru a încuviința arestarea preventiva a deputatului Gigel Coman(!?!), trebuie să se poată și acum! Ne poate asigura cineva că nu se pot întampla drame în perioada următoare? De aceea, îi rog pe colegii senatori să faca tot posibilul să avem sesiune extraordinară, să dăm șansa sutelor de mii de românii sa scape din coșmarul vieții lor!", a scris, pe pagina sa de Facebook, Daniel Cătălin Zamfir. 

[citeste si]

Deputatului PNL i s-au alăturat și românii cu credite în franci elvețieni. Pe grupul clienților cu credie în franci elvețieni, sâmbătă a fost publicat un demers prin care românii care au credite în CHF să se alăture demersului liberalului:

"Dragi colegi,

Ne alaturam domnului deputat Daniel Catalin Zamfir care a solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare de urgenta in vederea reexaminarii legii darii in plata. In acest sens incepem o noua campanie de mailuri. Va rugam sa trimiteti la adresa de email [email protected] urmatorul text. Fiecare poate sa adauge cateva cuvinte in care sa descrie situatia proprie. Nu uitati sa treceti in cc adresa de mail a grupului, [email protected]. Va multumim.
===============================================
In atentia Domnului Calin Popescu Tariceanu, Presedinte al Camerei Senatului

Domnule Tariceanu, subsemnatul/a....................... in calitate de imprumutat la banca................., ma alatur solicitarii facute de catre domnul deputat Daniel Zamfir pentru a convoca o sesiune extraordinara de urgenta in vederea reexaminarii legii darii in plata. Invoc o stare de urgenta speciala, cea a noastra, a imprumutatilor din Romania, intrucat mii de familii sunt in prag de executare silita si fiecare zi care trece este un pas spre dezastru.
Este urgenta generalizata, va rog reactionati. Din acest motiv revin la dumneavoastra cu aceasta rugaminte, fiindca viata mea, a noastra, se masoara deja cu alta unitate de masura: cat mai pot sa rezist pana la executare silita. Atat. Contez pe deschiderea dumneavoastra reala spre rezolvarea unei probleme reale.
Va rog, de asemenea, sa prezentati acest mesaj Biroului Permanent al Senatului.

Cu stima,
...................................".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel