Conflict la vârful PSD, între primarul Negoiță și deputatul Ghiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a depus marți la Parchetul General o plângere penală împotriva deputatului PSD, Sebastian Ghiță, susținând că acesta l-a amenințat cu moartea la telefon. În replică, Sebastian Ghiță a declarat pentru rtv.net că primarul Sectorului 3 "ori a visat urat ieri noapte, ori l-a păcalit cineva aseară la telefon".

"Am aici o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiță, deputat, care acum o săptămână m-a sunat și m-a amenințat la telefon într-un mod josnic și rușinos. M-a amenințat inclusiv cu moartea", a declarat Robert Negoiță, marți,  la intrarea în sediul Parchetului General.

"Mi-a spus: Te termin. Ai intrat pe mâna mea. Te termin. Mori de mâna mea. Nu o să te las", a relatat Robert Negoiță cuvintele care i le-ar fi spus deputatul Sebastian Ghiță.

Primarul a recunoscut că nu a înregistrat acea convorbire telefonică. Robert Negoiță a mai spus că nu a discutat cu forurile de conducere din PSD despre amenințarea pe care a primit-o din partea deputatului Sebastian Ghiță. Liviu Dragnea a declarat, după ce a aflat de conflict de la presă, că încearcă să discute omenește cu cei doi și să îi împace.

Ce spune deputatul PSD, Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță  spune că nu a vorbit de foarte multe zile cu Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3. Sebastian Ghiţă spune că este gata să pună la dispoziţia jurnaliştilor listingul telefonului, pentru a demonstra că nu a vorbit cu Robert Negoiţă. "Ori a visat urât ieri noaptea, ori l-a păcalit cineva aseară la telefon", a declarat deputatul PSD. Dacă te simți amenințat cu moartea nu astepţi 10 zile să reacţionezi".

Acesta mai spune că plângerea penală poate fi parte a campaniei electorale: "Poate e o strategie de campanie electorală pe care nu o înțeleg. Am vazut-o și la PDL și la alți adversari politici. Campania "Sebastian Ghiță există", a adăugat deputatul, conform rtv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel