Reuniunea Comitetului Economic și Social European, la Bucureşti

Mihai Ciobanu / 25 iun 2019 / 16:30 Salveaza PDF Comentarii
CESE
CESE

Marius Budăia participat astăzi la reuniunea grupului lucrătorilor din cadrul Comitetului Economic și Social European (CESE), care a avut loc la Biblioteca Națională a României.

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, a participat astăzi la reuniunea grupului lucrătorilor din cadrul Comitetului Eonomic și Social European (CESE), care a avut loc la Biblioteca Națională a României, și a arătat că în contextul politic actual este din ce în ce mai evident că Europa trebuie să se apropie de cetățenii săi.

”Acest obiectiv poate fi atins doar prin promovarea unei creșteri incluzive și prin abordarea preocupărilor lor cele mai relevante. O Europă socială mai puternică este o Europă care protejează interesele cetățenilor săi.

În timpul ultimelor discuții de la nivelul EPSCO, a fost reiterată necesitatea unei mai mari convergențe sociale, care este, de asemenea, un element esențial al coeziunii economice și al garantării stabilității politice în întreaga Uniune.”, a declarat demnitarul român.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23