Renato Usatîi, arestat în timp ce era așteptat la vama Sculeni de sute de oameni

Andrei Itu / 16 iun 2019 / 22:38 Salveaza PDF Comentarii
Usatîi Renato
Descriere foto: Usatîi Renato

Renato Usatîi, fugit de trei ani din țară, a fost arestat la vama Sculeni, acolo unde l-au așteptat sute de oameni. Acesta a fost dus la Procuratura pentru Cauza Speciale, scrie presa din Republica Moldova. După câteva ore, mandatul său de arestare a fost anulat.

"Întoarcerea mea acasă e evidentă. Ceea ce a fost până acum în Moldova, cred că nu se va mai repeda. Regimul a căzut. Acum, este posibilitate de a începe viața de la început. Vreau să lupt în continuare, împreună cu voi pentru țara noastră. Cei care doresc, ne putem întâlni mâine, la ora 13:00 în vama Sculeni. Vă aștept pe toți. Nu este exclus că mâine voi fi arestat pentru 30 de zile", a declarat Renato Usatâi în cadrul unui live pe Facebook. 

În timp ce ieșea din vamă, mașina în care se afla s-a oprit, iar liderul politic a putut face declarații.

„Eu vă mulțumesc că ați venit. Acum câteva zile puterea de la Chișinău s-a schimbat. Niciun procuror sau judecător nu vor lua vreo decizie ilegală, pentru că Plahotniuc nu mai dă ordine. Cei care vor să lucreze pentru țară, vor fi cu noi împreună. Eu vă rog să mergeți după mine la procuratură. Fără provocări. Eu vreau ca pe voi astăzi să audă toți procurorii. Odată cu venirea mea vom începe să construim o Moldova nouă”, a declarat Usatîi, potrivit Unimedia.info.

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26