Remus Cernea, scandal în Parlament: Zgonea minte! - VIDEO

Remus Cernea a postat, pe Facebook, un mesaj dur pentru Valeriu Zgonea, după ce președintele Camerei Deputaților i-ar fi tăiat microfonul în momentul în care a luat cuvântul în Plen.

Remus Cernea susține că în ședința de pe 29 iunie, în plenul Camerei Deputaților au fost 70 de parlamentari, însă Valeriu Zgonea a anunțat că sunt 190.

"Revoltat fiind de minciuna președintelui de ședință de astăzi care a spus că și-au înregistrat prezența 190 de deputați în timp ce în sală erau probabil vreo 70, am luat astăzi cuvântul în plen, pentru un minut, și am atras atenția asupra acestui fapt, lucru care a fost 'răsplătit' de către vicepreședintele respectiv cu tăierea microfonului!
Întrebarea pe care am pus-o atunci când mi-a fost tăiat microfonul a fost "Unde sunt cei 190 de deputați?" (pentru că în sală erau aproximativ 60-70...)", a scris Remus Cernea pe Facebook.

 

Revoltat fiind de minciuna președintelui de ședință de astăzi care a spus că și-au înregistrat prezența 190 de deputați în timp ce în sală erau probabil vreo 70, am luat astăzi cuvântul în plen, pentru un minut, și am atras atenția asupra acestui fapt, lucru care a fost 'răsplătit' de către vicepreședintele respectiv cu tăierea microfonului!Întrebarea pe care am pus-o atunci când mi-a fost tăiat microfonul a fost "Unde sunt cei 190 de deputați?" (pentru că în sală erau aproximativ 60-70...).Fotografii care să ateste acest lucru sunt aici: https://www.facebook.com/remus.cernea/posts/10152876702951175

Posted by Remus Cernea on Monday, June 29, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel