Reality show nemaiîntâlnit: ipostazele inedite în care sunt puși concurenții

Un reality show nemaiîntâlnit are loc în Statele Unite și este difuzat de postul de televiziune TLC.

O femeie și un bărbat se întâlnesc pentru prima dată, cei doi fiind obligați să se dezbrace unul pe celălalt de haine, dar și să afle cât mai multe lucruri unul despre celălalt.

Ei rămân în lenjerie intimă și stau împreună într-un pat. În tot acest timp, pe un ecran apar întrebări intime la care cei doi trebuie să răspundă.

Printre cei care vor apărea în prima ediție a emisunii se regăsește și Jackie Murray, fostă polițistă în vârsta de 62 de ani.

Ea a acceptat provocarea, urmând instrucțiunile emisiunii împreună cu un bărbat, Fred, cu zece ani mai tânăr. Cei doi au stabilit în cele din urmă că nu se potrivesc  după ce s-au întâlnit și în afara emisiunii.

„Cred că este unul dintre cele mai bune lucruri care se puteau întâmpla. Iniţial eşti cuprins de teamă şi îngrijorare, dar este o modalitate bună de a întâlni pe cineva sincer. Am încercat aplicaţiile Plenty of Fish şi Tinder, însă sunt mult prea multe fotografii cu părţile intime ale bărbaţilor încât nu am suportat. Le-am găsit plictisitoare şi mi-am dat seama că nu mi se potrivesc“, a declarat Murray, potrivit Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel