Reacție dură de la Cotroceni: Dovedește disprețul majorității față de justiție

Purtătoarea de cuvânt a lui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a declarat, marți, că votul Parlamentului în cazul cererii de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu dovedeşte dispreţul majorităţii faţă de Justiţie.

”Votul de astăzi din Parlament în cazul cererii de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu dovedeşte încă o dată dispreţul majorităţii faţă de justiţie. Este inadmisibil ca unii deputaţi şi senatori să se erijeze în judecători şi să hotărască prin vot blocarea actului de justiţie”, a spus Mădălina Dobrovolschi, potrivit Agerpres. 

Ea a subliniat că preşedintele Klaus Iohannis a afirmat în nenumărate rânduri că instanţa este singura abilitată să se pronunţe în legătură cu vinovăţia sau nevinovăţia unei persoane. 

[citeste si]

"Faptul că majoritatea parlamentară nu înţelege să acţioneze conform normelor care stau la baza statului de drept duce la accentuarea scăderii încrederii cetăţenilor în Legislativ", a conchis Dobrovolschi.

Cererea DNA cu privire la efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu, fost ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, a fost respinsă, marţi, de Camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel