Rapid va juca fără suporteri până la sfârșitul sezonului

Echipa giuleșteană rămâne să joace fără spectatori toate meciurile de pe teren pripriu până la finalul sezonului. Decizia a fost luată de către Comisia de Disciplină a LPF, după incidentele de la meciul FC Rapid va disputa următoarele două jocuri de pe teren propriu fără spectatori şi va trebui să plătească o amendă de 40.000 de lei în urma incidentelor de la meciul cu FCM Târgu Mureş, din etapa a 30-a a Ligii I. Conform acestei decizii a Comisiei de Disciplină a LPF, giuleştenii nu îi vor mai putea avea alături pe suporteri la ultimele două meciuri de acasă din acest sezon, cu Pandurii Târgu Jiu (etapa a 32-a) şi Oţelul Galaţi (etapa a 34-a, ultima).

 Totuşi, la aceste jocuri vor putea asista femei şi copii cu vârste mai mici de 14 ani, conform hotărârii Comitetului de Urgenţă al FRF din 8 noiembrie 2011.

 În urma aceloraşi incidente, au mai fost sancţionaţi şi antrenorul rapidist Răzvan Lucescu (şase etape de suspendare şi amendă 6.800 de lei), preşedintele Constantin Zotta (o lună suspendare şi amendă 13.000 de lei), preparatorul fizic Dego Longo (10 luni de suspendare şi amendă 8.000 de lei) şi directorul general al FCM Târgu Mureş, Anton Heleşteanu (o lună suspendare şi amendă 13.000 de lei).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel