Rapid trece lejer de Voinţa Sibiu şi se apropie la 4 puncte de lider

rapid
rapid

Rapid a învins lejer pe Voinţa Sibiu, 3-0. Golurile au fost înscrise de Surdu (6), Herea (60) şi Deac (69). Giuleştenii au urcat pe locul 3, la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Formaţia lui Răzvan Lucescu speră să recupereze distanţa faţă de lider şi să cîştige şi Cupa României, în finala cu Dinamo.

Rapid a condus la pauză cu 1-0 pe Voinţa Sibiu. Surdu a deschis scorul în minutul 6, după o fază în care portarul Miron a scos în două rînduri şuturile rapidiştilor.

Giuleştenii au cerut un penalty la duelul dintre Grigore şi Nicola, dar R. Dumitru a considerat că mijlocaşul gazdelor a căzut prea uşor. Jucătorii lui Răzvan Lucescu au intrat în jocul de luptă al oaspeţilor şi n-au mai avut ocazii importante pînă la pauză.

Rapidiştii au ieşit de la cabine hotărîţi să rezolve cît mai repede meciul. Soarta partidei s-a decis în minutul 58, cînd Tînc a fost eliminat după un henţ în careu. Herea a transformat penalty-ul şi Rapid conducea cu 2-0. Oaspeţii n-au mai contat deloc în ofensivă şi le-a dat ocazia jucătorilor lui Răzvan Lucescu să preseze. Deac a primit o centrare din banda stîngă, şi-a preluat nestingherit şi l-a învins pe Miron cu un şut la colţul lung.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel