Radu Vâlcan, dezvăluire incendiară despre Adela Popescu: „Nu aș putea spune că noi doi avem o relație!

Radu Vâlcan a dat din casă, cu ocazia unui interviu în care a promovat premiera noului sezon al emisiunii „Insula Iubirii”.

„Nu aș putea spune că noi doi avem o relație. Este mai mult de-atat. Suntem noi, unul cu celălalt.”

„Adela nu este soția mea, nu este mama copiilor mei. Este parte din mine. Copiii noștri sunt o extensie a noastră, parte din noi. Chiar te rog să îi întrebi pe ei, peste câțiva ani, care este testul suprem al părinților lor”, a declarat recent Radu Vâlcan într-un interviu pentru sursa citată.

„În general, tabieturi există doar dacă cei mici au chef să se joace împreună și nu stăm cu ei. Sau dacă fac un puzzle, atunci noi apucăm să bem o cafea și să simțim că avem tabieturi.”

„După ce ei merg la somn, ne uităm la un serial, mâncăm înghețată și bem un pahar de vin', mărturisit Adela Popescu, pentru Click!.

VEZI ȘI: Adela Popescu A RĂBUFNIT. I-a pus la punct pe cei care îi critică stilul vestimentar: Feminitatea e mai mult decât o fustă scurtă!

VEZI ȘI: Adela Popescu, din nou însărcinată? A făcut anunţul în direct la tv: "Îl fac pe numărul patru"

Adela Popescu, despre soțul ei: ”Nu e deloc romantic!”

Adela Popescu spune că soțul ei nu este „romantic”:

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă "scaldă" în complimente. Nu îmi spune zilnic "te iubesc". Nu îmi spune "femeia mea". Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn. În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: "distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te". Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeaua ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar "ca să mai stăm și noi de vorbă". Când mănâncă usturoi, doarme în altă cameră. Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă "trezească" și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel