Adela Popescu, despre soțul ei: ”Nu e deloc romantic!” Mihai Bobonete: ”Hai să facem analiză pe text”

Adela Popescu / Foto: Instagram
Adela Popescu / Foto: Instagram

Adela Popescu spune că soțul ei nu este „romantic”.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă "scaldă" în complimente. Nu îmi spune zilnic "te iubesc". Nu îmi spune "femeia mea". Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn. În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: "distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te". Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeaua ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar "ca să mai stăm și noi de vorbă". Când mănâncă usturoi, doarme în altă cameră. Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă "trezească" și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Mesajul a fost citit de Mihai Bobonete în podcastul său, unde invitată era Adela Popescu. Iată dialogul dintre cei doi:

Mihai Bobonete: Hai să facem analiză pe text. Cireșe cu pepene?! Îți dorește răul...

Adela Popescu: Cireșe azi, pepene mâine.

(...)

Mihai Bobonete: Foarte frumos. Îmi place că tu zici frumos, dar după aia zici dar și eu!

(...)

Adela Popescu: Unele persoane își salvează în notes... Eu scriu, pur și simplu. Iau telefonul, găsesc o poză și îmi vine să scriu un text. Uneori, nici nu îl corectez, foarte rău fac.

Citește și: Adela Popescu, după scandalul în care a fost implicată Irina Fodor: Tu și Răzvan aveți cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care o știu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel