Pucioasa. Medic de la Spitalul orășenesc acuzat că ar fi agresat ruda unui pacient

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a demarat cercetări, după ce un medic de la Spitalul Pucioasa a fost acuzat că ar fi agresat ruda unui pacient, în mediul virtual fiind postată o înregistrare a incidentului.

Din înregistrare rezultă că incidentul a avut loc pe holul spitalului, chiar la intrarea în cabinetul medicului, iar o persoană îl întreabă care este numele lui şi doctorul, revoltat că este filmat, agresează persoana respectivă.

Au fost depuse două plângeri la Poliţie, una din partea unei persoane care susţine că a fost agresată de medic, iar alta din partea cadrului medical care spune că a fost ameninţat. În urma sesizărilor, s-au deschis două dosare penale, unul pe numele medicului - pentru purtare abuzivă, iar celălalt, în urma plângerii depuse de doctor - pe numele celeilalte persoane implicate în incident, pentru ameninţare, a declarat pentru Agrpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc joi seara. Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel