PSD votează pentru modificarea Statulului Parlamentarilor. Declarația lui Victor Ponta

PSD a decis cum va vota în ceea ce privește modificarea Statulului parlamentarilor. Pentru, este decizia social-democraților. 

Marți, deputaţii şi senatorii vor să elimine prevederea din Statut cu privire la numărul de voturi necesar pentru ridicarea imunităţii aleşilor, considerată contrară Constituţiei.

Şedinţa comună a Parlamentului are loc cu doar o zi înainte ca judecătorii constituţionali să se pronunţe asupra celor trei sesizări referitoare la votul din Senat împotriva arestării lui Dan Şova.

"Am facut un apel către toţi colegii noştri deputaţi şi senatori, chiar daca e Săptămâna Mare, sau pentru cei care sunt catolici, protestanţi, i-am rugat totuşi ca mâine să fie prezenţi. Îmi exprim speranţa şi fac un apel public şi către colegii parlamentari din opoziţie să fie prezenţi mâine", a spus premierul Victor Ponta. Despre afirmația liberalilor care susțin că PSD grăbește atât de tare cu modificarea Statutului tocmai pentru a lăsa fără obiect sesizarea depusă de ei la Curtea Constituţională în legătură cu votul în cazul lui Dan Şova, Victor Ponta a răspuns: "Nu înţeleg care e supărarea liberalilor. Ei au spus să modificăm. Şi, acum, de ce modificăm aşa repede?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel