Prostituate jefuite de presupuși clienți, în Brașov

Fotografie creată de Castorly Stock, de la Pexels
Fotografie creată de Castorly Stock, de la Pexels

Trei bărbați au fost reținuți după ce ar fi jefuit două prostituate, în Brașov. 

Trei bărbați urmează să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzați de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată, după ce ar fi lăsat două prostituate fără 4.200 de lei. 

În urmă cu o săptămână, doi dintre ei ar fi intrat în casa femeilor, sub pretextul că sunt clienți. Prostituatele ar fi fost amenințate și jefuite de 4.200 de lei, dar și de alte bunuri. În acest timp, al treilea suspect ar fi așteptat afară, în mașină. 

Indivizii au fost prinși în flagrant delict, în timp ce tâlhăreau alte două prostituate, din Vâlcea. De la acestea, bărbații cu vârste de 24 și 33 de ani ar fi luat 2.800 de lei. 

Oficialii IPJ Brașov au informat că „în urma activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, Postului de Poliție Ulmi – I.P.J. Dâmbovița și Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr – I.P.J. Sibiu, au identificat atât autorii faptei, cât și persoana care le-a facilitat transportul la și de la locul săvârșirii faptei, aceștia fiind trei bărbați, în vârstă de 33 ani și 24 ani din județul Dâmbovița.

Astfel, la data de 21 ianuarie 2022, în jurul orei 23.59, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au surprins în flagrant delict persoanele anterior menționate, imediat după ce, sub pretextul că ar fi interesați de servicii sexuale contracost, ar fi pătruns într-o locuință situată pe raza județului Vâlcea, unde ar fi amenințat cu acte de violență și cu obiecte ascuțit înțepătoare două persoane de sex feminin și le-ar fi sustras acestora suma de 2.800 lei.

De asemenea, transportul la și de la locul săvârșirii faptei a persoanelor bănuit, fiind realizat de către o a treia persoană. În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei bărbați au fost reținuți pentru pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.", potrivit brașov.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel