Promisiunea lui Orban pentru Dan Barna. Declarații despre Diaspora, alegeri și un ”candidat unic”

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Dan Barna a primit o promisiune din partea premierului Ludovic Orban.

Dan Barna a avut o întrevedere cu Ludovic Orban. „Am încercat să conturăm niște direcții pentru perioada următoare. Am discutat și despre anticipate și realismul acestei alternative. Am discutat și despre un subiect care e foarte important pentru USR. Ludovic Orban a promis că va susține această inițiativă de a crește numărul de senatori și deputați ai Diasporei în Parlamentul României. Și eu sunt printre inițiatori. Este o temă importantă”, a spus, marți după-amiază, Dan Barna, liderul USR.

„Au fost și alte subiecte legate de pregătirea alegerilor locale și perspectivele de colaborare în acele locuri unde sunt primari PSD. E important ca în marile orașe unde avem primari PSD să avem un candidat unic al opoziției, am discutat despre el astăzi. E nevoie să avem candidat unic pe București. În perioada următoare, vom purta negocieri pentru a găsi cele mai bune mecanisme pentru a găsi acel candidat care să aibă suport în București”, a adăugat Dan Barna. 

Liderul USR a afirmat că va avea o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis în zilele următoare, pentru a discuta despre agenda politică realistă și majoritățile care sunt formate acum, după rezultatul alegerilor prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel