Proiect privind GRAȚIEREA, ADOPTAT TACIT

Proteste
Proteste

Proiectul de lege pentru grațierea unor pedepse și unor măsuri educative privative de libertate a fost adoptat tacit de Senat. 

S-a ajuns în această situație pentru că termenul pentru dezbatere şi aprobare s-a împlinit în 23 mai. Preşedintele şedinţei de plen de luni, Claudiu Manda, a citit nota privind adoptarea tacită.

Proiectul va fi trimis la Camera Deputaților, care are rol decizional. 

”Este vorba despre proiectul de lege pentru graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate. Iniţiativa legislativă se consideră adoptată prin împlinirea termenului”, a spus Manda.

[citeste si]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, declara săptămâna trecută că proiectul legii graţierii nu poate intra pentru dezbatere pe ordinea de zi a plenului Camerei superioare întrucât la Biroul permanent nu s-a primit raportul suplimentar al Comisiei juridice pentru acest act normativ.

Înregistrat la Senat la 31 ianuarie 2017, proiectul de lege al Guvernului privind graţierea unor pedepse a fost dezbătut şi amendat semnificativ în Comisia juridică, aceasta acordându-i raport de admitere pe 8 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel