Profeții 2025. Conjuncția cu schimbări majore se regăsește și în harta lui Putin

Foto Pexels
Foto Pexels

Conjuncția Saturn-Neptun în Berbec de pe 2 aprilie 2025 va provoca multe transformări pe plan mondial.

Ioana Ispas, vicepreședintele Asociației Astrologilor din România, este specializată în astrologia mundană (mondială). În cadrul unui interviu pentru Astrosens, a dat mai multe detalii despre cele mai importante conjuncții planetare din următorii ani: Jupiter - Neptun (2022) și Saturn - Neptun (2025). 

„Am avut o conjuncție Saturn - Neptun în semnul Leului în 1917. Au fost momente care au declanșat disoluția Imperiului Otoman, a Imperiului Habsburgic. S-au creat noi state, au dispărut altele. Oamenii au părăsit o lume și s-au trezit în alta. Conjuncția a schimbat tot ce ținea de moravuri sociale, multe tradiții au dispărut. După Primul Război Mondial, femeile au început să aibă un rol din ce în ce mai puternic, mai ales în societățile tradiționaliste. 

O altă conjuncție Saturn - Neptun a fost în Balanță, în 1952. Elisabeta a II-a devine regina Marii Britanii. Tot atunci, a început o reevaluare a doctrinelor politice. Începe să se discute din ce în ce mai mult de Est versus Vest. În Asia au fost conflicte legate de delimitarea teritorială. La nivel social, am avut o reinterpretare a căsătoriei/divorțurilor. Din 1952, femeile au început să dorească să devină parteneri egali, să aibă alt acces la zona muncii. 

Conjuncțiile Saturn-Neptun sunt acelea care vin și ne lasă cu gura căscată. Nu putem reacționa, suntem luați de val și suntem transplantați într-o altă realitate pe care învățăm să o acceptăm”, a spus Ioana Ispas.

De fiecare dată când Saturn s-a întâlnit cu Neptun, „s-a schimbat lumea”, a zis Ioana Ispas.

 

Continuarea materialului pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel