Procurorii au renunțat la toate acuzațiile asupra lui Conor McGregor

Conor McGregor
Conor McGregor

Procurorii din Florida au renunţat la toate acuzaţiile penale împotriva luptătorului irlandez Conor McGregor, starul artelor marţiale mixte (MMA), după arestarea acestuia pentru un presupus furt al telefonului mobil aparţinându-i unui fan, informează BBC.

Incidentul a avut loc pe 11 martie, în momentul în care McGregor se pregătea să părăsească hotelul Fontainbleau din Miami Beach. Conform raportului poliţiei, un fan a dorit să-i facă o fotografie cu telefonul mobil, însă luptătorul l-a lovit peste mână, iar apoi a călcat cu piciorul aparatul care căzuse la pământ, înainte de a-l ridica şi a pleca cu el.

Luni, procurorii au precizat că presupusa victimă a plecat în străinătate şi refuzat să mai coopereze cu poliţia în acest caz.

Conform BBC, McGregor a ajuns deja la o înţelegere în civil cu fanul respectiv, al cărui telefon era evaluat la 1.000 de dolari.

În vârstă de 30 ani, Conor McGregor a mai avut probleme cu justiţia americană într-un caz de agresiune. În aprilie 2018, el a atacat doi luptători la New York, după o conferinţă de presă a UFC (Ultimate Fighting Championship), principalul organizator al meciurilor din MMA, la care nu fusese invitat.

Arestat de poliţia din New York, iar apoi repus în libertate, el a pledat vinovat la acuzaţia de tulburare a ordinii publice, în faţa unui tribunal din Brooklyn, evitând astfel un proces şi închisoarea. Totodată, el a acceptat să presteze muncă în folosul comunităţii şi să urmeze un program pentru controlul furiei.

Vezi și: Alertă la New York. Bărbat având la el bidoane cu benzină, arestat în Catedrala Saint-Patrick

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel