Primele declarații ale tinerei care a născut după accidentul cu șapte morți de la Iași

Fotografie creată de Büşranur Aydın, de la Pexels
Fotografie creată de Büşranur Aydın, de la Pexels

Femeia care a supraviețuit tragediei de la Iași a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Ea a făcut și primele declarații după accidentul soldat cu șapte morți. 

Ermina, tânăra de 24 de ani implicată în accidentul soldat cu șapte morți și trei răniți de la Iași, a adus pe lume un băiețel sănătos. Copilul a primit la naștere nota 10. 

Femeia a aflat la maternitate că are Covid, dar băiețelul nu este infectat, motiv pentru care vor sta despărțiți câteva zile, până vor fi externați în condiții de siguranță.

Ermina a povestit că "mi s-a rupt apa și a venit salvarea după mine. Îmi amintesc că a frânat și a simțit o zdruncinătură și m-am lovit la spinare și a ieșit fum și a întrebat asistenta ce s-a înțâmplat, iar șoferul a spus că a fost un accident. M-am speriat. Eram panicată să ajung la spital". 

"Mama a fost redirecționată la noi, suntem suport COVID19, ea fiind pozitivă, copilul este testat și momentan este negativ, din fericire a primit scor APGAR mare, are greutate mare, este un copil cu un prognostic foarte bun!", a declarat Gabriel Martinescu, manager Maternitatea Elena Doamna, Iași, potrivit ȘtirileProTV.

Între timp, alți oameni aprindeau lumânări pentru cei care au murit în urma accidentului.

O ambulanţă, un autocamion şi un autoturism au intrat în coliziune pe DN 28

O ambulanţă, un autocamion şi un autoturism au intrat în coliziune pe DN 28, marţi, în jurul orei 6,40, în zona localităţii Sârca, cinci persoane fiind găsite în stop cardio-respirator. Ulterior, numărul persoanelor decedate în accident a crescut la şapte.

Conform primelor concluzii ale poliţiştilor, un autocamion ar fi derapat într-o curbă şi intrat pe contrasens, a acroşat o ambulanţă, apoi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Şase dintre cele şapte persoane care au decedat în accident erau muncitori în construcţii care se aflau în autoutilitara lovită de un camion care a intrat pe contrasens, cea de-a şaptea persoană decedată fiind şoferul camionului.

Celelalte trei persoane rănite în accident se aflau într-o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a plecat de la staţia din Târgu Frumos pentru a o transporta pe femeia gravidă la maternitate pentru a naşte. Şoferul ambulanţei a fost transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon", unde a fost dus în sala de operaţie după ce s-a constatat că are o ruptură de splină cu hemoperitoneu. Asistenta medicală a fost transportată şi ea la unitatea medicală, transmitea Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel