Prima reacție a Președinției după ce moțiunea PNL a eșuat

Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, a declarat marți, că este răspunderea PSD și a coaliției de la guvernare cât mai prelungesc criza din țară. Declarația a fost făcută după ce moțiunea de cenzură a PNL a picat. 

"Din punctul nostru de vedere, Opoziția și-a exercitat dreptul constituțional de a depune o moțiune de cenzură în această sesiune. Din acest moment, cel puțin pentru această sesiune, este răspunderea PSD și a coaliției de guvernare de a decide cât mai prelungește această criză pe care de la distanță o percep mai bine în ce privește consecințele ei asupra imaginii României. Este răspunderea PSD și a coaliției în momentul de față", a spus Dan Mihalache, potrivit Agerpres.

El a susținut că Administrația Prezidențială colaborează cu Guvernul, conform Constituției și legii. Dan Mihalache a spus însă că "este foarte greu de colaborat cu un prim-ministru trimis în judecată".

Consilierul prezidențial Dan Mihalache face parte din delegația care îl însoțește pe președintele Klaus Iohannis în vizita pe care o efectuează în SUA, cu ocazia summitului ONU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel