Previziuni tari, în februarie 2022, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Începe o nouă viață!

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Luna februarie promite puţină linişte, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Nativii Berbec, Taur, Gemeni, Rac sau cei care au ascendent în aceste semne vor primi un „îndemn” de la astre. 

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie.

Berbec / ascendent în Berbec

Din primă fază, îţi spun că luna februarie vorbeşte despre carieră, despre statut, despre rolul tău în societate. Mai mult, vorbeşte despre asumarea responsabilităţii, de luarea anumitor decizii, sau setarea de obiective. Adică, pe lângă cele pe care le ai deja în partea profesională, îți vei dori ceva în plus.

Pot apărea situaţii în care o persoană dragă va avea nevoie de ajutorul tău. Va trebui să fii acolo, să ai grijă sau să iei decizii, să organizezi lucruri pentru o altă persoană. Sau să ai un proiect pe lângă jobul actual, în care să demonstrezi ce calităţi şi abilităţi ai.

Vreau doar să atrag atenţia asupra unui lucru: cu atâtea planete în Capricorn, în casa a 10-a (Venus, Marte, Pluto şi Mercur pentru o perioadă), bineînţeles că lucrurile se vor mişca precum melcul, iar tu vei dori totul repede. Acest lucru te va enerva, te va înfuria, dar una din lecţiile tale din luna februarie este RĂBDAREA.

Oricum, dacă nu ai răbdare, astrele vor face în aşa fel să te frustreze, să te oblige, pentru că la un moment dat îți vei zice: "Stai puţin! Ce fac? Îmi sabotez eforturile? Adică nu pot să mă duc să fac alte lucruri în loc să mă gândesc că sunt presat şi să îi presez şi pe ceilalţi?"

Deci, cu multă răbdare, ajungi cu siguranţă acolo unde îţi doreşti. De ce nu? Poate pe 1 februarie îţi pui obiective puternice cu această Lună Nouă în Vărsător. Vărsătorul vorbeşte şi de o oarecare viziune. Poţi să faci lucruri pe care alţii nu le-au mai făcut în jurul tău, pe care să le dezvolţi în timp.

Cei care sunt într-o relaţie de ceva timp şi vor să o cristalizeze, luna februarie este nemaipomenită. Ba chiar îi ajută şi le oferă toate instrumentele în acest sens. Pentru cei care sunt într-o relaţie lungă care nu prea funcţionează şi vor să ia o decizie, în luna februarie își pot da seama că ei vor să fie iubiţi, vor să fie apreciaţi şi acolo unde sunt nu mai primesc asta.

Continuarea pentru celelalte zodii pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel