Preşedintele clubului Toulon îi îndeamnă pe jucătorii naţionalei Franţei să preia controlul primei reprezentative

Jucătorii naţionalei de rugby a Franţei ar trebui să-i dea afară pe antrenori şi să preia controlul echipei dacă vor să aibă măcar o şansă de a câştiga Cupa Mondială din Japonia, a afirmat preşedintele clubului Toulon, Mourad Boudjellal, scrie Reuters.

Declaraţia sa fost făcută în contextul în care presa franceză a informat că selecţionerul Jacques Brunel s-a certat cu căpitanul echipei, Guilhem Guirado, înaintea marelui derby cu Anglia, de sâmbătă, din Grupa C de la Mondialul nipon.

Eşti acolo pentru cariera ta şi pentru ţara ta. Eşti acolo pentru rugby-ul francez şi pentru a încerca să mergi cât mai departe posibil, să vezi dacă poţi câştiga Cupa Mondială, dar acest lucru se va putea întâmpla doar dacă jucătorii preiau controlul. Japonia este o ţară deosebită de vizitat. Antrenorilor naţionalei care sunt acolo le spun să-i lase pe jucători să decidă, pentru că eu mărturisesc că de ani de zile nu am înţeles planul de joc pe care antrenorii l-au implementat la naţională. Ceva nu este în regulă, nu merge bine, deci depinde de voi băieţi, puteţi să-i daţi afară pe antrenori, să preluaţi frâiele, noi vă vom urma, a spus Mourad Boudjellal.

Franţa a învins extrem de greu Tonga (23-21), duminică, fiind pe locul doi în Grupa C cu trei partide câştigate din care două însă fără punct bonus, urmând să întâlnească liderul grupei, Anglia, pe 12 octombrie la Yokohama, meci care va decide cine va încheia pe poziţia fruntaşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel