Premierul Dăncilă, despre demisie - discuţii cu preşedintele PSD

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, luni dimineaţă, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedinte al PSD, în biroul acestuia de la Parlament.

Întâlnirea, care a început în jurul orei 10,00, are loc înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD, pe a cărei ordine de zi se află, potrivit lui Liviu Dragnea, o prezentare a activităţii miniştrilor Cabinetului Dăncilă. La întâlnire este prezentă şi Gabriela Firea.

Conform România Tv, discuţiile sunt axate pe organizarea unui miting PSD în Bucureşti la care să fie aduşi 1 milion de oameni. una dintre temele mitingului ar fi susţinerea modificărilor la legile justiţiei şi o eventuală ordonanţă de urgenţă pentru aplicarea prezumţiei de nevinovăţiei. În luna Mai este în pregătire un miting pentru centenar, conform sursei citate.

[citeste si]

Premierul Viorica Dăncilă a negat, luni, că ar demisiona din funcţia de prim-ministru. Întrebată de jurnalişti dacă îşi va da demisia din funcţia de premier, aşa cum s-a vehiculat în presă în ultimele ore, Viorica Dăncilă a spus: 'Nici vorbă de aşa ceva'. Premierul a intrat împreună cu conducerea PSD la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

La rândul său, laintrarea la reuniunea CExN, Dragnea a spus că Dăncilă va rămâne premier. 'Da, cel puţin', a răspuns el, întrebat dacă Viorica Dăncilă va rămâne premier până în 2020. Înainte de reuniunea conducerii PSD, atât ministrul de Interne, Carmen Dan, cât şi preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, au negat că Viorica Dăncilă ar demisiona din funcţia de premier. 'Astea-s poveşti', a spus Oprişan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel