Premierele lunii pe Scena Digitală: ”Operele lui William Shakespeare (pe scurt)” și ”Livada de vișini”

Ofelia Popii în Livada de vișini, la Teatrul National Radu Stanca, din Sibiu. Credit foto: Max Shuz
Ofelia Popii în Livada de vișini, la Teatrul National Radu Stanca, din Sibiu. Credit foto: Max Shuz

Teatrul Național „Radu Stanca”, din Sibiu, anunță premierele lunii aprilie pe ”Scena Digitală”, pplatforma sa online: Operele lui William Shakespeare (pe scurt)  și Livada de vișini.

„Pe Scena Digitală am reușit o nouă performanță în luna aprilie, cea de a prezenta publicului în format digital, la o calitate impecabilă, un spectacol care a avut premiera la scenă în luna februarie, deci în urmă cu mai puțin de două luni. Este un rezultat al efortului nostru de a dărui publicului unele dintre cele mai bune producții ale Naționalului sibian, iată, la un interval de timp foarte scurt de la premieră. Ne-am dorit să oferim publicului, cel care este rațiunea noastră de a fi, un cadou deosebit în luna în care toți creștinii sărbătoresc Sfintele Paști”, a spus Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Livada de vișini, cu Ofelia Popii și Marius Turdeanu

„Livada de vișini” de A.P.  Cehov, un spectacol de Dumitru Acriș, îi are în distribuție pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Mariana Mihu-Plier, Adrian Matioc, Diana Văcaru-Lazăr, Pali Vecsei, Diana Fufezan, Horia Fedorca, Antonia Dobocan, Gabriela Pîrlițeanu, Ioana Cosma, Ali Deac, Ștefan Tunsoiu, Andrei Gîlcescu și Fabiola Petri.
„Livada de vișini” este un semnal de alarmă, care denunță lipsa dialogului adevărat, incapacitatea oamenilor de a-l înțelege pe celălalt și de a crea conexiuni profunde. Dar, poate cel mai important, „Livada de vișini” este un spectacol despre legături umane și dezrădăcinare, care se întâmplă azi, aici, acum, într-o lume amenințată de pericolul iminent al pierderii iubirii.

„Operele lui William Shakespeare (pe scurt)” de Adam Long, Jess Winfield, Daniel Singer, regia Daniel Plier, îi are în distribuție pe Ali Deac, Yannick Becker și Daniel Plier. Spectacolul este prezentat în limba germană, cu traducere în limbile română și engleză.
Un gag de scenă cu ritm rapid, bizar, comico-spiritual, din opera celui mai mare dramaturg al lumii: de la „Romeo și Julieta” la „Titus Andronicus” și „Othello”. Opera completă a lui William Shakespeare este ușor prescurtată – însă nu s-a omis nimic! În câteva secunde, actorii se transformă din Romeo, Julieta și părintele Lorenzo în Macbeth și Macduff sau în Hamlet și Ofelia. Un festin artistic asigurat de trei actori, o experiență teatrală cu totul specială!

Reduceri la abonamentele încheiate în această lună

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ul www.scena-digitala.ro, la prețul de 30 de lei/spectacol, sau cu abonament lunar, trimestrial sau anual.

Platforma oferă peste 60 de spectacole de teatru, la care se adaugă lunar două producții în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei,  și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costă 49 lei/lună.

În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori. Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare. Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel