EXCLUSIV  Predicție extraordinară pentru o zodie! Aștepta de mult timp acest mesaj

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

O zodie este avantajată de intrarea lui Mercur în Berbec, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„O să vedeți luminița de la capătul tunelului. Mai multă energie, mai mult chef de viață. Mercur, guvernatorul vostru, se simte bine în Berbec. Vă recomand să vă împrieteniți cu cât mai multă lume, vorbiți cu prietenii. Pentru cei care sunt singuri, poate vă place de cineva din cercul de prieteni sau poate cineva din cercul de prieteni vă place pe voi. Pentru cei care au o suferință, poate ajutați, poate veniți cu o soluție. Vorbiți, consumați multă energie și este foarte bine!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.    

Teaser pentru 2022

„Credința fiecăruia dintre noi pâlpâie resemnată în ultima vreme. Prea multe valuri, restricții noi, bolnavi în plus. Nu ne mai ajung cele patru puncte cardinale, nici busolă interioară nu mai există. În perioada 14 mai - 28 iulie, Jupiter va tranzita semnul Peștilor. Va fi ca un teaser pentru anul 2022, an în care Jupiter va petrece mai mult timp în această zodie”, a spus Daniela Simulescu, explicând ulterior: „Jupiter oferă oportunități, iar semnul Peștilor crede și speră fără limite. Deci, vom începe să întrezărim primele semne încurajatoare că vom ieși din pandemie.”

„Vom vedea o luminiță, ne vom liniști, dar nu vom chițăi de bucurie, ci vom fi nevoiți să ne vindecăm interiorul zguduit în urma celor întâmplate”, a subliniat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel