Ponta: Vor fi traseiști din PSD care vor merge la PNL

Prim-ministrul Victor Ponta spune că "or să fie fie traseiști care vor merge la PNL", dar că moțiunea de cenzură la care lucrează liberalii nu are sorți de izbândă.

"Eu nu-mi doresc să plece nimeni în mod special, dar dacă sunt oameni care au o viziune fundamental diferită de a PSD, până la urmă... Or să fie niște traseiști care vor merge la PNL, că tot a spus PNL că nu lucrează cu traseiști și cu trădători", a declarat Ponta, sâmbătă, la Sinaia, unde participă la Comitetul Executiv al PSD.

"Important este cine va veni să voteze moțiunea de cenzură. Din tot ceea ce am discutat cu colegii noștri din coaliție, nu există nici măcar în apropiere votul necesar pentru a trece moțiunea de cenzură", a mai spus președintele PSD.

Pe de altă parte, Ilie Sârbu, liderul Grupului Parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sârbu, a afirmat, vineri, la Sinaia, că până în acest moment un singur senator social-democrat şi-a anunţat intenţia de a i se alătura lui Mircea Geoană, exclus din PSD. Sârbu a precizat că este vorba de senatorul Dan Tătaru.

"Avem 10 (n.r. - senatori) în plus faţă de ceea ce avem nevoie (n.r.- pentru majoritate în Senat). Din cei 10 am înţeles că unul şi-a anunţat înscrierea în formaţiunea lui Geoană. Pe lângă cei nouă care ne rămân, mai avem opt voturi ale UDMR, care participă alături de noi la vot. Deocamdată nu avem probleme. A venit şi Dan Şova acum", a declarat Ilie Sârbu la sfârşitul şedinţei grupurilor parlamentare care a avut loc la Sinaia.

Kelemen Hunor, avertisment pentru PNL: NU se poate face totul în același timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel