Ponta a anunțat când se RETRAGE din politică. Ce spune Bogdan Chirieac

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj în care a anunțat când va părăsi viața politică. 

Premierul a scris, pe pagina sa de socializare, un mesaj în care anunță retragerea din politică: 

"În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de şef al Corpului de Control al Guvernului! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţă.

Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine ţara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune şi cu rele.

Cred că acest an este cel mai greu dintre toţi anii de până acum (plin de abuzuri, persecuţii politice, calomnii, nedreptăţi, trădări şi dezamăgiri) - dar şi miza sa este enormă!

Trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi obiective comune, nu de frica de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!

În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea". 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3.

"Poate că este o greșeală a echipei Victor Ponta, care mai postează pe Facebook-ul domniei sale. Când muncești mult, greșești mult. Poate premierul a vorbit cu echipa sa și le-a spus să posteze ceva și au înțeles altceva. Cel care poate să lămurească este domnul prim-ministru. În cazul în care dorește să se retragă din viața politică, după alegerile prezidențiale, intrăm într-o cu totul și cu totul altă ecuație politică. Noi toți ne așteptăm ca din partea PSD + PC + UNPR să candideze la președinție domnul Victor Ponta. Îi cunoaștem în general și pe ceilalți candidați, dar un candidat puternic era domnul Victor Ponta. Mă gândesc că este o eroare a echipei sale. Cred că numai domnul Victor Ponta poate să ofere explicațiile necesare", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel