Ponta a greşit flagrant în cazul Mazăre, spune Norica Nicolai

Victor Ponta nu trebuia să se exprime despre activitatea Justiţiei în cazul Radu Mazăre, iar afirmaţiile sale sunt inacceptabile, a declarat europarlamentarul Norica Nicolai la RFI.

"Părerea domnului Ponta despre Mazăre nu e în preocupările mele. După părerea mea, domnul Ponta a greşit flagrant şi ca lider de partid, dar şi ca prim-ministru, nu cred că trebuie să faci consideraţii de acest tip despre activitatea justiţiei. Dacă domnul Ponta ar fi avut suspiciuni legitime, să spunem, despre o eventuală influenţare a acţiunii procurorilor, era obligat să facă publice aceste suspiciuni. Dar această încercare de punere a activităţii DNA, care este o activitate de administrare a justiţiei, normală în orice stat de drept, ca fiind o activitate contra românilor este profund greşită şi eronată şi inacceptabilă pentru un lider politic de talia domnului Ponta", a declarat Norica Nicolai la RFI.

Citește și: Ce a spus Ponta după ce acasă la Mazăre au avut loc percheziții

Premierul Victor Ponta a comentat marţi informaţia privind percheziţiile începute de procurorii DNA în cazul primarului Constanţei, Radu Mazăre, spunând că "7,4 milioane nu cred că reuşesc până în noiembrie", referitor la numărul persoanelor care au votat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Ulterior, Victor Ponta le-a spus preşedinţilor de Consilii Judeţene, reuniţi la Palatul Parlamentului, că o întreagă propagandă şi un întreg aparat care îi detestă lucrează împotriva lor, arătând că el personal şi Guvernul îi vor sprijini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel