Update: Poliţia Mehedinţi, primele reacţii. Poliţistă găsită împuşcată în faţa secţiei

Photo by Scott Rodgerson on Unsplash
Photo by Scott Rodgerson on Unsplash

Poliţia Mehedinţi a reacţionat, după ce o poliţistă s-a sinucis în faţa unei secţii din Strehaia. 

UPDATE: "La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.", conform IPJ Mehedinți.

- ştirea iniţială - 

O poliţistă din Mehedinţi a fost găsită împuşcată în cap chiar în faţa secţiei de poliţie, transmite România TV. 

Conform sursei citate, femeia ar fi încercat să îşi ia viaţa din cauza unor certuri cu iubitul ei. Poliţista are 25 de ani şi lucrează la Transporturi Feroviare. Ambulanţa ajunsă la faţa locului încearcă să o resusciteze şi să îi salveze viaţa. 

Va urma o anchetă în acest caz. 

Conform Digi24, femeia era în Poliţie din 2018, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în 2020. 

La începutul anului, o poliţistă din Braşov s-a sinucis cu arma din dotare 

Sabina, polițista de 28 de ani găsită împușcată în cap, în apartamentul ei din Brașov, s-ar fi certat cu soțul cu o seară înainte de a-și pune capăt zilelor. Polițiștii ar fi analizat mai multe mesaje dintre cei doi. Surse Observator spun că polițista și soțul ei s-ar fi certat pe tema intervenției unei cumnate în relație. 

Pentru ca cearta să nu avanseze, bărbatul ar fi plecat de acasă, iar ulterior Sabina i-ar mai fi dat câteva mesaje pe telefon. În unul dintre ele aceasta ar fi spus că va rezolva toate problemele și că știe ea ce are de făcut. Acest mesaj l-ar alertat pe soțul ei, care știa că în casă există arma și muniția de serviciu a femeii. El l-ar fi apelat pe tatăl fetei și i-ar fi spus că nu poate gestiona situația, cerându-i ajutorul. Întrucât Sabina nu i-ar mai fi răspuns la telefon tatălui ei, cei doi au mers în locuință, iar acolo au găsit-o pe femeie împușcată în cap și au anunțat la 112.

Sabina era căsătorită de trei luni, tot cu un polițist. Ea lucra de cinci ani în Poliţie şi avea gradul de agent, fiind numită în funcţia de ajutor șef post la Postul de Politie Comunală Bod. Femeia şi-a desfăşurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane până în luna martie a acestui an, când a fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au mai declarat sursele citate. Ultima testare psihologică la care a fost supusă tânăra a fost făcută în urmă cu un an. VEZI MAI MULTE AICI

Criminologul Dan Antonescu, ipoteză despre moartea Sabinei

„Dacă biletul este scris de femeie, avem de-a face în cel mai rău caz cu o determinare in sinucidere, care, cu elementele din telefon îi vor ajuta pe anchetatori să afle motivul. Apoi, analiza balistică va arăta dacă tânăra este cea care a folosit pistolul sau altcineva.”, a declarat expertul criminolog Dan Antonescu la Realitatea Plus. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel