PNL va propune schimbarea lui Georgescu din fruntea ANI

Curtea de Apel București a decis definitiv că Micea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai, iar un deputat liberal a anunțat că PNL va propune în Parlament schimbarea lui Horia Georgescu din fruntea Agenției Naționale de Integritate.

Întrebat în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, dacă după decizia CAB Horia Georgescu mai trebuie să rămână șeful ANI, deputatul PNL Mihăiță Calimente a răspuns:

„Există un Consiliu de Integritate, pentru că ANI este sub controlul Parlamentului prin acest Consiliu de Integritate. Dacă ei se întrunesc și consideră că a făcut abuzuri dl Georgescu, el poate fi schimbat. 

(...) Consiliul de Integritate este format din reprezentanți ai partidelor parlamentare care existau la ora când s-a votat acest Consiliu de Integritate”.

„Va propune partea PNL din Consiliul de Integritate să fie schimbat Horia Georgescu din funcție?”, l-a mai întrebat Dana Grecu pe liberal.

„Noi o să propunem lucrul ăsta. Reprezentantul PNL singur nu o poate face. Trebuie să fie de acord o majoritate din acest Consiliu. (...) Bineînțeles că o vom face, când se va putea face. Săptămână care urmează, pentru că săptămâna asta nu cred că se poate face”, a mai declarat Mihăiță Calimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel