PNL reacționează la scrisoarea lui Tăriceanu

Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL, a reacționat la scrisoarea trimisă de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu adresată lui Crin Antonescu. "Apelul lui Tariceanu este plata datoriei către PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului", scrie  Pocora pe Facebook.

"Astăzi, domnul Călin Popescu Tăriceanu a reuşit performanţa istorică de a scrie mii de cuvinte pentru a masca ceea ce se vede de la mii de kilometri distanţă şi poate fi rezumat în două vorbe simple, lipite definitiv pe fruntea şi cariera fostului preşedinte liberal: eșecul trădării".

Totodată, aceasta califică demersul lui Tăriceanu drept „dezonorant".

„Nimic nu este mai dezonorant pentru un liberal decât să-și trădeze familia politică pentru a trece în tabără socialistă.
Călin Popescu-Tăriceanu s-a descalificat irevocabil, prin urmare orice spune în acest moment este lipsit de legitimitate politică și morală.
Călin Popescu-Tăriceanu este dator PSD care l-a pus în fruntea Senatului și încearcă să compenseze eșecul formării unui alt partid cu un asemenea atac incalficabil.
Fostul nostru coleg a eşuat penibil în proiectul de a-şi face un alt partid liberal, fapt recunoscut negru pe alb chiar de către domnia sa în finalul scrisorii de azi.
Nu poate vorbi despre viitorul PNL un om care a încercat dezonorat trecutul PNL prin goana sa după funcţii şi umilinţa cu care a pupat mâna PSD, în timp ce întreg partidul îşi asuma cu demnitate şi verticalitate intrarea în opoziţie.
Domnul Tăriceanu nu a reușit niciodată să accepte faptul că pierdut președinția PNL prin vot democratic și nu a avut maturitatea politică să treacă peste momentul 2009. A ales în schimb trădarea și o atitudine revanșardă și plină de înverșunare", a încheiat Pocora.

Poziția purtătorului de cuvânt a PNL vine în urma unei scrisori în 8 puncte a  lui Călin Popescu Tăriceanu, care  îl atacă frontal pe Crin Antonescu.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel