PNL acuză PSD de fraudarea votului. Dragnea, replică ironică

Liviu Dragnea nu a dorit să comenteze numărul de deputați prezenți când s-a votat OUG 20/2016. În schimb, a aruncat o înțepătură către PNL. 

Președintele PSD a întrebat ”Roberta Anastase sau cine?” după ce o jurnalistă i-a spus că PNL are de gând să ia măsurile legale din cauză că ar fi fost numărați mai mulți parlamentari decât erau prezenți. 

"Habar n-am ce imagini arată liberalii. Eu am fost, am votat, am venit la acest eveniment. Au imagini, au dovezi, au altceva, să conteste. Cei care au condus şedinţa şi care conduc Camera Deputaţilor trebuie să răspundă la aceste lucruri", a declara Liviu Dragnea. 

”Dincolo de altceva, eu văd la PNL, ca și la Guvern, o încrâncenare foarte mare împotriva unor legi care ar putea face românilor viața mai bună. E o încrâncenare nemaiîntâlnită și greu de explicat. Numai cineva care urăște românii are o asemenea atitudine. În rest, să numere voturi, să numere poze, nu e treaba mea”, a spus Liviu Dragnea. El a mai precizat că dacă PNL merge la DNA din cauza votului de astăzi din Parlament cu privire la OUG 20/2016, ”s-o ia și pe Roberta Anastase cu ei”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel