Piedone „amenință” că va candida la Primăria Capitalei: Dacă nu puteţi voi, pot eu

Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin

Cristian Popescu Piedone, edilul din Sectorul 5, amenință că va candida la Primăria Capitalei.

Într-o postare pe Facebook, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a amenințat PSD și PNL că va candida la Primăria Capitalei.

„Dacă nu puteţi voi, pot eu! Dacă orgoliile voastre sunt mai presus de interesele cetăţenilor, trageţi obloanele, închideţi partidele şi lăsaţi Bucureştiul în seama celor dispuşi să muncească pentru dezvoltarea lui!

Dacă funcţiile publice vă sunt mai importante ca oamenii, ieşiţi urgent şi definitiv din politică! Dacă sunteţi încrezători că cetăţeanului îi place circul politic şi aşteaptă zilnic promisiuni deşarte înseamnă că nu înţelegeţi prezentul! Dacă nu înţelegeţi oamenii, n-aveţi cum să lucraţi în folosul lor!

Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii şi mai ales liber să iau decizii! În consecinţă, rog alianţa puterii să nu-şi mai fluture orgoliile în public şi să-şi anunţe rapid candidatul pentru Capitală! În caz contrar, anunţ public că îmi pun cei 30 de ani de experienţă în administraţia publică în slujba cetăţenilor care mă vor primar al Capitalei”, a scris Piedone, miercuri, pe Facebook.

Atât PSD, cât și PNL, nu și-au anunțat încă oficial candidatul la Primăria Bucureștiului, deși cele mai vehiculate nume din cele două formațiuni politice sunt Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel