Petrecere în pijamale la Teatrul Gong din Sibiu!

Foto: Dragoș Dumitru
Foto: Dragoș Dumitru

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 13 ianuarie, ora 18:00, cea de-a treia reprezentație a spectacolului „Apolodor în Deutsch” după Gellu Naum, sub direcția muzicală a Adei Milea. Evenimentul va fi marcat printr-o petrecere în pijamale, candy – bar, baloane și poze la minut. 


Antrenant și plin de umor, spectacolul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu își invită publicul într-o aventură muzicală în jurul lumii pentru a-l redescoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai îndrăgiți pinguini din toate timpurile. Plecat de la circ în căutarea familiei și a prietenilor lui de la Polul Sud, Apolodor se dovedește un erou ce reușește să treacă peste toate obstacolele din calea sa în drumul plin de dor spre casă. „ Apolodor în Deutsch e o joacă hazlie și utilă, un concert în limba germană cu o micro-busolă română pentru orientarea celor care nu știu foarte bine germană.”, a declarat Ada Milea, în timpul repetițiilor. Spectacolul – concert de la Sibiu este construit în limba germană, cu intervenții în limba română, dar și cu supratitrare, pentru a păstra fluiditatea textelor lui Gellu Naum și pentru a-i ajuta pe cei care nu înțeleg foarte bine limba germană să deslușească sensul poveștii recompuse pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu. 

Producția de la Sibiu este o adaptare după „Cartea cu Apolodor” a lui Gellu Naum, un text unic în cultura română, inventiv și valoros atât după criteriile poeziei mari, cât și după rigorile specifice literaturii celor mici. Construit după o idee a Adei Milea, adaptarea textului în limba germană poartă semnătura lui Eszter Tompa și este o creație colectivă a actorilor distribuiți în spectacol: Radu Brănici, Claudia Stühler, Charlie Fălămaș, Jenő Major și Hansel Andrei. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani și are o durată de aproximativ 45 de minute. 

Accesul publicului la această reprezentație se face gratuit, în limita locurilor disponibile, fiind condiționat de purtarea unei pijamale la intrarea în sala de spectacol. 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel