Perspectivele gimnasticii masculine româneşti vor fi dezbătute la Reşiţa

Sebastian Florea / 06 noi 2019 / 19:15 Salveaza PDF Comentarii

Prezentul şi perspectivele gimnasticii masculine româneşti vor fi dezbătute la Reşiţa, în cadrul unui schimb de experienţă care va reuni tehnicieni şi sportivi din toate centrele cu tradiţie în acest sport.

"Din 11 noiembrie o să avem aici o tabără comună, cu antrenori din ţară, de la cluburi, şi cu sportivii lor. Va fi un schimb de experienţă", afirmă vicepreşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Dan Grecu.

În ceea ce priveşte campionatul naţional de la Reşiţa, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, Dan Grecu a remarcat, cu regret, numărul mare de accidentări. Ghinion a avut şi Andrei Titi, dar Dan Grecu e convins că reşiţeanul va reveni şi mai motivat în circuitul competiţional.

"Sportivul nostru, Titi Andrei, şi-a dorit mult să concureze, dar din păcate, asta a fost. Nu-i nimic, timpul nu e pierdut. Îl recuperăm şi vedem pe viitor cum vor decurge lucrurile. Campionatele naţionale au încheiat sezonul competiţional. Urmează pregătirea. Vom mai avea o perioadă de zece, douăsprezece zile un cantonament la Gyor, în Ungaria, care le va prinde bine şi copiilor. Apoi ne apucăm de treabă, de învăţat noi elemente", a precizat Dan Grecu.

Campionatul naţional de gimnastică al juniorilor a oferit antrenorilor centrului de la Reşiţa şansa de a-şi testa elevii, dar şi de a vedea alţi sportivi care ar putea accede în lotul speranţelor de top ale României. AGERPRES

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23